Onze activiteiten

Werk in opdracht

In overleg met opdrachtgevers ontwerp en maak ik tafelbladen, spiegellijsten, wand objecten, beelden en andere kunstobjecten. De uitvoering gebeurt al dan niet samen met andere ambachtslieden (smid, timmerman).

 

Ook bestaat de mogelijkheid om op locatie te werken (bijvoorbeeld in badkamers of bij tuinobjecten). Op basis van het te verwachtte aantal werkuren en materiaalkosten breng ik een offerte uit.

Cursussen

In mijn atelier in Empel worden op dinsdag en/of donderdagavond mozaïek cursus sussen aangeboden van 19.30 uur tot 22.30 uur. De kosten zijn 25,- per keer en dienen vooraf betaald te worden. Gemiddeld doe je er 6 avonden over om een werkstuk te kunnen maken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte, de te gebruiken materialen en de techniek. In principe zijn de materialen bij de prijs inbegrepen.

Nadat deelnemers een cursus gevolgd hebben is er de mogelijkheid om wekelijks op woensdagavond te blijven komen werken in het atelier. De kosten daarvan zijn 10,- exclusief materiaal. Voor alle avonden geldt dat er minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers moeten zijn.

Workshops

Workshops kunnen aangeboden worden in het atelier of op locatie. Tijdens een workshop kan individueel of gezamenlijk een mozaïek-werkstuk gemaakt worden. Voor teams kan het erg leuk en inspirerend zijn en het biedt een ontspannen gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Voor vrienden of familie is het vooral een gezellige manier om iets te vieren of te geven aan elkaar. Je kan ook denken aan vrijgezellenfeestje of kinderfeestjes. 

De inhoud van de workshops wordt altijd in overleg bepaald en wordt uiteraard goed voorbereid door mij. De kosten voor volwassenen zijn 25,- per dagdeel en voor kinderen tot 12 jaar kost het 15,-.

Kunst-Verkoop in bestaande winkels en op markten


In "de winkel die werkt" worden vazen, potten en schalen van mijn hand ten toon gesteld en verkocht. 

Deze producten zijn gemaakt van scherven uit de kringloopwinkel, dus in die zin duurzaam.


"De winkel die werkt", een initiatief vanuit Stichting Extra, beoogt aan jongeren een vak te leren. Samen met een leermeester worden klussen bij ouderen aangepakt.


In "de kunstwinkel" van Stichting Kubra worden vooral de kleinere, meer betaalbare, mozaïeken verkocht. 


De grotere werken zijn bij mij thuis te bewonderen en zijn daar te koop.

Mozaïek Den Bosch

Slotsestraat 10

5236XG Empel (Den Bosch)

 

Henrike van den Broek

info@mozaiekdenbosch.nl

06 163 128 30 

 

 website: StudioYara.nl

Copyright © All Rights Reserved