Even voorstellen

Even voorstellenMijn naam is Henrike van den Broek en ik ben ruim tien jaar actief bezig met mozaïek. In eerste instantie vooral bedoeld ter ontspanning, maar ook als uitingsvorm van mijn creativiteit en het willen werken met mijn handen. Inmiddels heb ik een leuk bedrijfje opgebouwd vanuit mijn fijne atelier in Den Bosch (Empel) en bied ik volop activiteiten voor geïnteresseerden. Ook bied ik veel zelfgemaakte kunst te koop aan.


Inmiddels heb ik een aantal mooie werken en projecten op mijn naam staan en heb ik ervaring in het werken met verschillende technieken en vormen. Het mozaïeken leent zich uitstekend als een vorm van meditatie, maar biedt ook allerlei mogelijkheden om samen met anderen te werken aan een project. In dit kader wil ik de prachtige resultaten van het eFFectfestival noemen en de mozaïeken die gemaakt zijn vanuit verschillende teambuildingsworkshops. Het proces is daarbij zeker niet ondergeschikt aan het uiteindelijke, altijd mooie resultaat.


Ik heb het geluk dat ik een fijn atelier aan huis heb, waar ik de gelegenheid heb om groepen van maximaal 6 personen te kunnen begeleiden, voor zowel cursussen als workshops op maat. Daarnaast ben ik bereid en in staat om op locatie groepen te begeleiden. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderverjaardagen of aan mensen die minder mobiel zijn. Alles is mogelijk, ik bied 'Mozaïek op Maat'.

Activiteiten Mozaïek Den Bosch


Partners


Dankzij enkele partners kan Mozaïek

Den Bosch zich beter profileren en visa versa.

Contact


Mozaïek Den Bosch

Henrike van den Broek

Slotsestraat 10

5236 XG Empel (Den Bosch)


info@mozaiekdenbosch.nl

06 163 128 30


Website-ontwerp: StudioYara.nl

Mozaïek Den Bosch

Slotsestraat 10

5236XG Empel (Den Bosch)

 

Henrike van den Broek

info@mozaiekdenbosch.nl

06 163 128 30 

 

 website: StudioYara.nl

Copyright © All Rights Reserved